هشدار سردار سلیمانی به حضور متعدد اروپائیان در ایران/ هدفشان بالابردن مطالبات عمومی و زدودن بحث درگیری طولانی با آمریکاست
فرمانده نیروی قدس سپاه گفت: یکی از دلایل ورود، حضور و ظهور گسترده اروپاییها در کشور ما که با هماهنگی آمریکاییها صورت می گیرد ایجاد دو قطبی در درون جامعه، بالابردن مطالبات در افکار عمومی و زدودن بحث درگیری طولانی آمریکا و غرب با ایران است.
گروه سیاسی- رجانیوز: سردار سرلشکر قاسم سلیمانی فرمانده نیروی قدس سپاه در بیست و یکمین مجمع سراسری فرماندهان و مسئولین سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تاکید کرد: اگر بنا باشد روح انقلابی که ترسیم اساسی محتوای دینی ترسیم شده از ناحیه امام امت از جمهوری اسلامی رخت بربندد تنها یک کلمه خاصی به عنوان جمهوری اسلامی باقی خواهد ماند.
وی افزود: یکی از دلایل اساسی دشمنی ها با جمهوری اسلامی ایران به دلیل وجود روح حاکم در درون این بستر است از این رو نقش سپاه در حفظ روح انقلابی در درون این جسم نقش بی بدیل و ارزنده ای است و با هیچ جایگاه دیگری قابل قیاس نیست.
سلیمانی با بیان اینکه آمریکایی ها معتقدند پیدایش انقلاب اسلامی موجب شد یک فروپاشی در قدرت آمریکا به عنوان ابرقدرت پیش بیاید، اظهار داشت: از این رو جهانی که جمهوری اسلامی ایران و انقلاب اسلامی در آن پایگاه اصلی و نفوذ دارد این جهان تاثیرگذار اصلی در بحث بقا یا عدم بقای آمریکا به عنوان ابرقدرت دارد.
وی تصریح کرد: شرق آسیا و اروپا به عنوان کشورهای رقیب آمریکا محسوب می شوند؛ آمریکای لاتین و آمریکای جنوبی نیز حیات خلوت آمریکا هستند اینها منشأ ابرقدرتی آمریکا را فراهم نمی کنند، جغرافیای مهمی که آمریکا در آن دچار آسیب جدی و اساسی شده غرب آسیا است.
فرمانده نیروی قدس سپاه اظهار داشت: جغرافیای شمال آفریقا و خاورمیانه است که تاثیر بسیار اساسی را در برپایی قدرت آمریکا و بعد از شکل گیری انقلاب اسلامی در فروپاشی این قدرت دارد.
وی اتحاد سازی برای حوادث بر علیه دشمن را اولین مشخصه ابرقدرتی برشمرد و گفت: توان فیصله دادن به حوادث در چهارچوب منافع و قدرت مهار رقیب نیز از دیگر عوامل تعیین کننده جایگاه ابرقدرتها است.
سرلشکر سلیمانی اظهار داشت:آنچه در ۲۰ سال گذشته بین ایران اسلامی و آمریکا به عنوان یک ابرقدرت پیش آمده است این بوده که انقلاب اسلامی ایران تمامی مولفه های ابرقدرتی آمریکا را به شکل جدی خدشه دار کرده که مصادیق فراوانی نیز برای آن می توان ذکر کرد.
وی افزود:آمریکا با اتحاد سازی که انجام داد تلاش کرد که حزب ا... را از عرصه لبنان حذف کند اما نه قدرت مهار حزب ا... را داشت نه اتحاد سازی هایی که انجام داد هیچ یک منجر به نتیجه شد و حزب ا... قدرتمندتر شد به نحوی که امروز رهبر ارزشمند آن به شکل علنی توانمندی و قدرت خود را اعلام می کند.
فرمانده نیروی قدس سپاه با تاکید بر اینکه شناخت سیاستهای آمریکا در مقطع کنونی بسیار مهم است گفت:آمریکاییها معتقدند کلید بازسازی قدرت آنها باید از نقطه ای انجام شود که در آن نقطه فروپاشی صورت گرفته باشد و آن منطقه خاورمیانه به عنوان نقطه فروپاشی قدرت آمریکا و نقطه نفوذ، توسعه و تاثیر انقلاب اسلامی است.
وی با بیان اینکه سیاست امروز آمریکا با گذشته متفاوت است اظهار داشت: آمریکا امروز در کشورها به دنبال استفاده از ابزارهای مختلف و روشهای نو و جدید است.
وی افزود:یکی از دلایل ورود، حضور و ظهور گسترده اروپاییها در کشور ما که با هماهنگی آمریکاییها صورت می گیرد ایجاد دو قطبی در درون جامعه، بالابردن مطالبات در افکار عمومی و زدودن بحث درگیری طولانی آمریکا و غرب با ایران است.
سرلشکر سلیمانی با بیان اینکه در شرایط کنونی آمریکا برای اینکه بتواند قدرت خود را بازسازی کند چهار سیاست اصلی و مهم مدنظر قرار داده است گفت: آمریکا که شامل بازسازی قدرت آمریکا با استفاده از ابزارهای سازمان ملل و سازوکار مختلفی که امروز به نوعی ظاهر مشروعی دارند مانند مباحث حقوق بشری در منطقه است.
وی افزود: دومین مسئله اصلی آمریکا در مقطع کنونی تثبیت رژیم صهیونیستی است؛ به امروز هر کشوری که بیشترین ارتباط را با رژیم غاصب صهیونیستی داشته باشد به صورت علنی و رسمی آن کشور مورد اعتماد آمریکاست.
فرمانده نیروی قدس سپاه تضعیف و مهار جمهوری اسلامی ایران را به عنوان یکی از سیاستهای مهم آمریکاییها در مقطع کنونی یاد کرد و گفت: این حرکت در سطوح مستقیم و نیز با جریانهایی که در محدوده جغرافیای نفوذ جمهوری اسلامی هستند صورت می گیرد.
وی حفظ درگیری در جهان اسلام برای بالابردن نیازهای کشورهای منطقه به آمریکا را دیگر راهبردهای آمریکا در منطقه دانست و اظهار داشت: سیاست آمریکا در موضوع داعش و گروههای تکفیری اداره آنها و نه انهدام است و این موضوعات تفاوت جدی و اساسی با یکدیگر دارد؛ سیاست آمریکا این است که این نوع گروهها باقی بمانند تا آنها احتیاج کشورها به آمریکا را بالا ببرند.
فرمانده نیروی قدس سپاه در پایان با تاکید بر اینکه منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا خصوصیاتی دارد که این خصوصیات چه در بعد تهدید و چه در بعد توسعه قدرت آمریکا نقش بسیار مهمی دارد گفت: در شرایط کنونی سیاست آمریکا به بازیافت قدرت خود در منطقه تبدیل شده و شاید یکی از دلایل اصرار به توافق با جمهوری اسلامی این موضوع باشد.
رهبر کبیر انقلاب میفرمایند: «باید بسیجیان جهان اسلام در فکر ایجاد حکومت بزرگ اسلامى باشند و این شدنى است». آری! با زمینهای که امام انقلاب در کشور فراهم آوردند و همت بالای ولی امروز، این شدنی است و امام(ره) دربارۀ مردم ایران چنین تعریف فرمودند: «من با جرأت مدعی هستم که ملت ایران و تودۀ میلیونی آن در عصر حاضر بهتر از ملت حجاز در عهد رسولالله(ص) و مردم کوفه در عهد امیرالمومنین(ع) هستند».
لیکن من بارها نوشتهام و باز هم مینویسم: فقیهان میگویند اگر پاکترین و حلالترین غذاها را در ظرف نجسی بریزید و به خورد مردم بدهید، همان غذای پاک و حلال، نجس و خوردنش حرام میگردد و مردمی که آن را میخورند، سیهدل و تمدنشان، سیهچهره میگردد. و پزشکان نیز میگویند اگر شفابخشترین داروها را در ظرف مسمومی بریزید، همان داروی شفابخش، سم میگردد و آدمکش.
آقای برجام! اگر میخواهید انقلاب را از این آلودگیهای حاکم بر کشور رهایی بخشید و ساختار تمدنمان را بر پایۀ اسلام غدیری بنیاد نهید، نخست باید نمایندگان مجلس، تجدید نظر بر روش قانونگذاری فرمایند و برای هر امری، همان قانونی را که اسلام ناب محمدی(ص) وضع کرده، به زبان روز در چند کلمه به امت اعلام دارند. زیرا وضع قوانینشان در این سیوپنج سال، به اندازۀ کوه زبالهای در کنار چشمۀ زلال حقوق طاهر و مطهر اسلام انباشته شده است و بهراستی آب چشمه را آنچنان بدبو و بدرنگ ساخته که کسی میل به آشامیدن آن ندارد و رئیس جمهور و وزیر کشور بهجای پرحرفیها، سری به ادارات بزند و ببیند آنجا چه خبر است؟ چه، به عمل کار برآید، به سخنرانی نیست و سرودهاند: «دوصد گفته چون نیمکردار نیست».
و آقای رئیس دادگستری که میخواهند چهارهزار قاضی جدید را برای بهترسازی ساختار قضائی استخدام کنند، این چند گزارش را خوانده و به آنان بیاندیشند.
جناب سلمان را به مدیریت مدائن فرستادند و آن پیرمرد در کوتاهمدت آنچنان آنجا امن و سالم ساخت که کافران میگفتند او جنیان را در اختیار دارد و مومنان بر این باور بودند که فرشتگان وی را یاری میکنند. یکی حقیقت را از حضرتش پرسید و سلمان پاسخ داد: اجرای احکام اسلام از این دو تواناتر است و«لَكُمْ فِي الْقِصَاصِ حَيَاةٌ» (سوره بقره، آیه ۱۷۹)
سرورم! شنیدن این خبر برایتان تلخ است. همین چند روز پیش رئیس دادگستری سوئد گفت از آنجا که امروز تعداد شاکیان و زندانیان از تعداد کارکنان دادگستری کمتر گشته است، باید چند صد نفری از کارمندان دادگستری و نیروهای امنیتی که هیچ کاری برایشان نیست، بازنشسته گردند.
آقای رئیس دادگستری! کشور غیرمسلمانی آنچنان خود را ساخته که دادگستریها و زندانهایش نیمهخالی میگردد و میخواهند برخی از کارمندان را بازنشست کنند، با این که همۀ سوئد به اندازۀ یک استان ما کارمند ندارد!
ولی امروزۀ دادگستری و زندانهای شما چنین وضعی را دارند که مجبور گشتهاید فرسخفرسخ بر زمینهای دادگستریها و زندانهای پیش از انقلاب اضافه فرمایید و در یک قلم، چهار هزار قاضی استخدام کنید؛ وامحمدا(ص)!
اجازه بفرمایید بیپرده به چرایی این مصائب بپردازم.
برای اینکه ما پُر «مرگ بر آمریکا» میگوییم و اگر چه هنوز هم کم میباشد ولی ساختار تمدن غدیری را هم که ضدتمدن مستکبران و طاغوتیان میباشد، بر بنیاد آئین و اندیشۀ مستکبران بنا نهادهایم. با اینکه میبینیم مخارج دادگستری آمریکا از کل بودجۀ کشور سوئد که میخواهد بخش قابل توجهی از کارمندان دادگستری خود را باز نشسته کند، بیشتر است. لیکن با وجود بودجههای هنگفت امنیتی پنهان و آشکار آمریکا که همهاش، دزدی از مستضعفان جهان میباشد، باز هم آمریکا ناامنترین کشور جهان است و یک دلیل هم بیشتر ندارد، زیرا استکبار امروز وارث همان نمرود و فراعنه میباشد.
و کشوری چون سوئد که میتوان همۀ نیروهای قضایی آن را در دادگستری یکی از شهرستانهای ایران گردهم آورد، امروزه از بیکاری دادگستری و خلوتی زندانهایش میخواهد تعدیل نیروی انسانی کند. زیرا سوئد خودآگاه و پنهانی یا ناخودآگاه و به اقتضای تدّبر و تعقّل به ارزشهایی از قضای اسلام ناب محمدی(ص) پی برده که بدینجا رسیده است.
آقای رئیس دادگستری! وقتی که اسلام میفرماید قاضی حق ندارد پروندهای را که امروز میتوان به آن رسیدگی کرد، به فردا افکند، بر چه پایه دستگاه قضایی شما، صدور حکم برای یک پرونده را تا یک سال به تأخیر میاندازد؟!
و در چگونگی برخورد با مفسدان اقتصادی، برخورد امام عدل، علی(ع) اینچنین است:
به علي(ع)، اميرمومنان در دوران خلافت پر از مصائبش، خبر ميدهند كه ابنهرمه، مأمور دولت و ناظر حكومت بر بازار اهواز، مرتكب خيانتي شده است و علي(ع) كه راوي خبر را صادق و صاحب درايت ميداند، در لحظه به استاندار منطقه دستور ميدهد: «هنگامي كه نامۀ مرا خواندي، ابنهرمه را از نظارت بازار بركنار و او را به مردم معرفي كن، به زندانش بيانداز و آبرويش را بريز و به همۀ بخشهاي تابع اهواز بنويس كه علي(ع) چنين عقوبتي براي خطاکار معين كرده است. مبادا در مجازات او غفلت يا كوتاهي كني كه نزد خدا خوار ميشوي و من به زشتترين صورت ممكن تو را از كار بر كنار ميكنم و خدا آن روز را نياورد. چون روز جمعه رسيد، او را از زندان درآور و ۳۵ تازيانه به او بزن و در بازار بگردان».
امام(ع) در ادامه ميفرمايد: «و هر كس گواهي آورد كه ابنهرمه از او چيزي گرفته است، او را با گواه قسم بده و مبلغ را از مال ابنهرمه برداشته و به صاحب آن بپرداز و دوباره او را خوار و سرافكنده و بيآبرو به زندان بازگردان و پاهايش را در بند بگذار و تنها براي نماز باز كن و فقط اگر كسي برايش خوراك يا نوشيدني يا پوشاك يا زيراندازي آورد به او برسان. مگذار ملاقاتي داشته باشد، تا مبادا راه پاسخگويي به محاكمه را به او ياد دهند و به آزادشدن از زندان اميدوارش سازند. و اگر دانستي كه كسي چيزي به او آموخته است كه به مسلماني زياني ميرساند، او را نيز تازيانه بزن و زنداني كن تا توبه كند».
حضرت در ادامه ميافزايد: «شبها زندانيان را به فضاي باز بياور تا تفريح كنند جز ابنهرمه! مگر بترسي كه بميرد، در اين صورت او را نيز به حياط زندان بياور و اگر ديدي هنوز طاقت تازيانه خوردن دارد، پس از ۳۰ روز، ۳۵ تازيانه ديگر به او بزن و براي من بنويس كه دربارۀ بازار و نظارت بر آن) چه كردي؟ و پس از اين خائن، چه كسي را برگزيدي؟ و حقوق ابنهرمه خائن را نيز قطع كن». (دعائمالاسلام ۵۳۳-۵۳۲)
زیرا امام عدل میداند او پس از این برخوردهای حکومت، نمیتواند در جامعه ظاهر شود؛ یا به غربتی فرار میکند یا خود را در خانه زندانی میسازد.
آقای رئیس دادگستری! تا وقتی که دستگاه قضایی شما صورت ملعونی را که ۸۲ بار کیفقاپی کرده است، شطرنجی میکند تا مردم او را نشناسند و باز هم بتواند به کارش ادامه دهد، چنانچه به جای چهارهزار، چهلهزار قاضی هم استخدام بفرمایید، مفاسدمان همانند آمریکا لحظهبهلحظه بیشتر میشود.
آنگاه که شما اجازه میدهید بزرگمفسدی اقتصادی، هفت وکیل کهنهکار و متخصص در هفت رشته را برای تبرئه خود استخدام کند، میتواند قاضی کوچولوهای شما را چون گنجشکی در قفس قوانین هزارتویتان زندانی سازد، یا با قاضی کاردان و رشوهخواری آنچنان پروندهای را برای مظلومی بسازد که برای شرکت زرچکان مزرعه، گروه مهندسان یاور انقلاب ساخت و در نتیجه حق را باطل و باطل را حق بنمایاند.
آقای رئیس دادگستری! آنگاه که قرآن میفرماید: «وَلَكُمْ فِي الْقِصَاصِ حَيَاةٌ»؛ یعنی امکان زندگی سالم، به قصاص تبهکاران بستگی دارد و با اینکه شرع مقدس ما، تمام احکام حدود و قصاص را بیان داشته است ولی ما اسلامنمایانه، بیشترین قوانین کفر جهانی را از قضای غرب گرفتهایم. پس نتیجه همین میشود که هر چه دادگستریها و زندانها و استخدام قضات را بیشتر سازیم، در مردابی که غرب برایمان ساخته است بیشتر فرو میرویم.
آقای رئیس دادگستری!
سخن کوتاه، شما بهجای استخدام ۴۰۰۰ قاضی جدید، ۴ نفر از قاضیانی که عام و خاص بر قضاوتهای بهناحق آنان آگاهی دارند و گواهی میدهند و در دادگاه ویژۀ قضات و دستگاههای نظارتی، یک خروار پرونده دارند، درب همان دادگستری که کاسبکارانه آنجا را پاچال کاسبی خود ساختهاند، آنان را اعدام کنید تا که دریابید سلمان، پیرمردِ مسلمان، چرا میگوید من برای امنیت مدائن کاری نکردم و فقط احکام اسلام را پیاده میکردم. و لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم.
وداع با «یار دیرین» خمینی و خامنهای/تشییع مجاهد فیسبیلالله بر دستان مردم حزبالله
پیکر آیتالله خزعلی صبح امروز با حضور مقامات لشکری و کشوری از دانشگاه تهران تا میدان انقلاب تشییع شد/پیکر ایشان به مشهد انتقال داده خواهد شد و فردا در حرم مطهر حضرت علیابن موسیالرضا تشییع و به خاک سپرده خواهد شد.
گروه اجتماعی - رجانیوز: مراسم اقامه نماز و تشییع پیکر آیتالله خزعلی نماینده مردم خراسان رضوی در مجلس خبرگان رهبری و یار دیرین حضرت امام(ره) و رهبر معظم انقلاب اسلامی با حضور اقشار مختلف مردم و دوستداران آن عالم برزگ در دانشگاه تهران برگزار شد.
به گزارش رجانیوز، آیتالله احمد جنتی دبیر شورای نگهبان بر پیکر آیتالله ابوالقاسم خزعلی عضو سابق فقهای این شورا و عضو مجلس خبرگان رهبری نماز اقامه کرد.
پیکر آیتالله خزعلی صبح امروز در دانشگاه تهران با حضور مقامات لشکری و کشوری از دانشگاه تهران تا میدان انقلاب تشییع شد.
در مراسم اقامه نماز بر پیکر مرحوم آیتالله خزعلی شخصیتها و چهرههای سیاسی و مذهبی از جمله آیتالله محمد محمدی ری شهری تولیت آستان شاه عبدالعظیم الحسنی، حجتالاسلام سید محمود علوی وزیر اطلاعات، محمود احمدینژاد رئیس جمهور سابق، روح الله حسینیان نماینده تهران در مجلس، سعید جلیلی عضو شورای عالی امنیت ملی، آیتالله موحدی کرمانی خطیب نماز جمعه تهران، حمیدرضا حاجی بابایی وزیر سابق آموزش و پرورش، حسینعلی امیری سخنگیو وزارت کشور، آیتالله هاشمی شاهرودی رئیس هیات عالی حل اختلاف قوا، ایتالله قرهی رئیس حوزه علمیه امام مهدی(عج)، مرتضی تمدن استاندار سابق تهران، حجتالاسلام شهیدی محلاتی رئیس بنیاد شهید حضور داشتند.
غلامحسین الهام، رحیمی رئیس دیوان محاسبات، علی نیکزاد وزیر سابق راه و شهرسازی، حمید میرزاده رئیس دانشگاه آزاد، حجتالاسلام رئیسی دادستان کل کشور، حجتالاسلام محمد محمدی گلپایگانی رئیس دفتر مقام معظم رهبری، سیدمحمد حسینی وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی، آیتالله تسخیری، حجتالاسلام رازینی از دیگر مقامات حاضر در این مراسم بودند.
آیتالله حائری شیرازی: آیتالله خزعلی به عهدی که بر خدا بسته بود اصرار داشت
آیتالله حائری شیرازی عضو مجلس خبرگان رهبری صبح امروز (پنجشنبه) در حاشیه مراسم تشییع عالم ربانی آیتالله ابوالقاسم خزعلی عضو مجلس خبرگان رهبری در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: آیتالله خزعلی برعهد خود با خداوند ایستاد و به معنای واقعی « ایاک نعبد و ایاک نستعین» را در زندگی خود ایجاد کرد.
وی افزود: آیتالله خزعلی کل زندگی خود را در عبادت فشرده کرد و از غیر خدا کمکی نگرفت و با عهدی که با خدا داشت اصرار کرد.
حجتالاسلام محمدی گلپایگانی: آیتالله خزعلی بر عقیدهشان ثابت قدم بودند
حجتالاسلام محمدی گلپایگانی رئیس دفتر مقام معظم رهبری صبح امروز در حاشیه مراسم تشیع پیکر آیتالله خزعلی در وصف شخصیتی ایشان اظهار داشت: ایشان دائم انسشان با قرآن و نهجالبلاغه و ارادت شریفشان به امیرالمؤمنین و اهلبیت بود.
وی افزود: ایشان به همین عقیده هم ثابت قدم بودند و با هیچ کس در این رابطه معامله نمیکردند.
وی تأکید کرد: آیتالله خزعلی متصلب بر عقیده خودشان بودند و به حمدالله مطمئنم که عنایت خاص امیرالمؤمنین هم شامل ایشان خواهد شد.
آیتالله موحدی کرمانی: آیتالله خزعلی یار صدیق امام و رهبری بود/وفاداریهایش را فراموش نمیکنیم
آیتالله محمدعلی موحدی کرمانی دبیرکل جامعه روحانیت مبارز صبح امروز (پنجشنبه) در حاشیه مراسم تشییع عالم ربانی آیتالله ابوالقاسم خزعلی عضو مجلس خبرگان رهبری در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: آیتالله خزعلی سوابق درخشانی داشت و از همان ابتدایی که مبارزه آغاز شد جزو عناصر فعال در صحنه مبارزه بود.
وی افزود: آیتالله خزعلی یار صدیق امام و رهبری بود و من با ایشان بسیار محشور و مانوس بودم.
دبیرکل جامعه روحانیت مبارز خاطرنشان کرد: منبرهایی که آیتالله خزعلی میرفت از اذهان ما پاک نخواهد شد. ما آن نطقهای انقلابی ایشان را به خاطر داریم. آن وفاداریهای ایشان را فراموش نمیکنیم و شور و احساس خاصی در نطقهای آیتالله خزعلی نهفته بود.
وزیر اطلاعات: آیتالله خزعلی پشتیبان جدی و تردیدناپذیر ولایت بود
سیدمحمود علوی وزیر اطلاعات امروز (پنجشنبه) در حاشیه مراسم تشیع پیکر آیتالله خزعلی در جمع خبرنگاران، در بیان ویژگیهای وی، اظهار داشت: ایشان در هر صحنهای در خدمت انقلاب بودند و همواره پشتیبان جدی و تردیدناپذیر ولایت و ولی فقیه چه در زمان امام راحل و چه در زمان مقام معظم رهبری بودند.
حسینعلی امیری: پایبندی به اعتقادات مهمترین ویژگی آیتالله خزعلی بود
حسینعلی امیری سخنگوی وزارت کشور صبح امروز در حاشیه مراسم تشیع پیکر آیتالله خزعلی در جمع خبرنگاران، در توصیف شخصیتی وی، اظهار داشت: یکی از ویژگیهای مهم آیتالله خزعلی، ثبات ایشان در رأی، اعتقادات و تعصبی که نسبت به غیرت دینی داشتند و نسبت به ولایت فقیه و حضرت امام(ره) و مقام معظم رهبری ارادت خاصی داشتند.
وی تأکید کرد: پایبندی بر اعتقادات از نظر بنده از ویژگیهای بسیار حائز اهمیت آیتالله خزعلی بود.
سعید جلیلی: آیتالله خزعلی تلاش مجاهدانه در راه انقلاب و حرکت اسلامی داشت
سعید جلیلی نماینده مقام معظم رهبری در شورای عالی امنیت ملی در حاشیه مراسم امروز تشیع پیکر آیتالله خزعلی در گفتوگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس در توصیف شخصیتی وی گفت: آیتالله خزعلی یک عمر تلاش مجاهدانه در مسیر انقلاب و حرکت اسلامی که حضرت امام(ره) برای کشور ما به ارمغان آورد، داشت.
وی افزود: ویژگی بارز ایشان شجاعتی بود که بر مبنای آن اخلاص به دست آورده بود؛ یعنی به دور از هیاهوهای سیاسی آن چیزی که تشخیص میداد در مسیر دفاع از ولایت و انقلاب باید انجام میداد را تا لحظات آخر انجام داد.
حجتالاسلام رئیسی: مرحوم آیتالله خزعلی چهره مجاهد فیسبیلالله بود
حجتالاسلام ابراهیم رئیسی دادستان کل کشور صبح امروز (پنجشنبه) در حاشیه مراسم تشییع عالم ربانی آیتالله ابوالقاسم خزعلی عضو مجلس خبرگان رهبری در جمع خبرنگاران اظهار داشت: من قبل از پیروزی انقلاب شاگرد درس فقه و تفسیر آیتالله خزعلی بودم و ایشان نه تنها در این دروس استاد ما بود بلکه در سلوک و اخلاق نیز استاد بود.
وی با بیان اینکه آیتالله خزعلی به معنای کلمه اسوه بود، گفت: اخلاق اسلامی ایشان در خاطر همه ماند و ایشان چهره مجاهد فیسبیلالله بود.
دادستان کل کشور تأکید کرد: روحیه دشمنشناسی و دشمنستیزی آیتالله خزعلی در سیره و سلوک ایشان وجود داشت.
گفتنی است؛ پیکر آیتالله خزعلی به مشهد انتقال داده خواهد شد و فردا در حرم مطهر حضرت علیابن موسیالرضا تشییع و به خاک سپرده خواهد شد.
هم زمان با سالروز شهادت امام محمد تقی(ع) تشییع و خاکسپاری دو شهید گمنام دوران دفاع مقدس که به تازگی طی عملیات تفحص توسط کمیته جستجوی مفقودین ستادکل نیروهای مسلح کشف شدهاند، روز دوشنبه 23 شهریور در طی مراسم باشکوهی با حضور عموم مردم تهران، خانواده شهدا و ایثارگران، شهردار تهران و جمعی از مسئولین از میدان گلچین، به سمت بوستان زمزم برگزار شد. یکی از این شهدای گمنام 24 ساله و غواص شهید عملیات کربلای 4 و دیگری یک شهید 20 ساله که در عملیات خیبر و در سال 62 به شهادت رسیده است.
خدا کند که کسی حالتش چو ما نشود ز دام خال سیاهش کسی رها نشود خدا کند که نیفتد کسی ز چشم نگار به نزد یار چو ما پست و بی بها نشود جواب ناله ی ما را نمی دهد "دلبر" خدا کند که کسی تحبس الدعا نشود شنیده ام که از این حرف، یار خسته شده خدا کند که به اخراج ما رضا نشود مریض عشقم و من را طبیب لازم نیست خدا کند که مریضی من دوا نشود
سید علی حسینی خامنه ای
تعداد بازدید از این مطلب: 180
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
دیدار رئیس و اعضای مجلس خبرگان رهبری با رهبر انقلاب
حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز در دیدار رئیس و نمایندگان مجلس خبرگان، این مجلس را مظهر کامل مردمسالاری اسلامی و مایهی سکینه و آرامش در جامعه خواندند و با توصیهی مؤکد به همهی مسئولان برای حرکت و تلاش در چارچوب منظومهی فکری اسلامی و مراقبت برای همرنگ نشدن با ادبیات و کلیشههای نظام سلطه، تأکید کردند: امروز مهمترین وظیفهی علمای دینی، روشنفکران دانشگاهی و مسئولان حساسیت نسبت به طراحی دشمن و شناخت آن و تشریح آیندهی امیدبخشو رو به پیشرفت کشور در چارچوب شاخصهای منظومهی فکری اسلام و با استفاده از قابلیتها و تواناییهای جوانان و ظرفیتهای گستردهی کشور است. رهبر انقلاب اسلامی همچنین نکات مهمی را درخصوص برجام و شرایط بعد از برجام بیان کردند. حضرت آیتالله خامنهای در ابتدای سخنان خود با اشاره به برخی از آیات قرآن کریم درخصوص انزال سکینهی الهی در قلبهای مؤمنین، بهواسطهی تسلیم بودن در برابر خدا و داشتن حسنظن به وعدههای الهی، مجلس خبرگان را زمینهساز سکینه و آرامش در جامعه خواندند و در تبیین علت این موضوع افزودند: مجلس خبرگان تنها مجلسی است که دو انتخاب در آن انجام میگیرد. یکی انتخاب نمایندگان مجلس خبرگان که بهوسیلهی مردم انجام میشود و دیگری انتخاب رهبری که بهوسیلهی مجلس خبرگان انجام میگیرد. ایشان خاطرنشان کردند: براساس این دو انتخاب، مجلس خبرگان از یک جهت مظهر کامل مردمسالاری دینی و مردمسالاری اسلامی است و از طرف دیگر مظهر حاکمیت ارزشها و احکام اسلامی است. رهبر انقلاب اسلامی افزودند: وقتی مجلس خبرگان با چنین ویژگیهای منحصر بهفردی تشکیل میشود نمایندگان این مجلس و استقلال فکری و آگاهی خود را نشان میدهند، این موضوع زمینهساز سکینه و آرامش در جامعه میشود. رهبر انقلاب اسلامی با تأکید بر اینکه باید در هر دو انتخاب مجلس خبرگان دقت لازم و استقلال فکری رعایت شود، گفتند: استقلال فکری به معنای آن است که نمایندگان این مجلس اسیر کلیشهها و ادبیات نظام سلطه نباشند. حضرت آیتالله خامنهای خاطرنشان کردند: البته این توصیه فقط برای نمایندگان مجلس خبرگان نیست بلکه همهی مسئولان و ارکان نظام و همهی صاحبنظران سیاسی و اجتماعی و دینی باید مراقب باشند تا همرنگ ادبیات و کلیشههای نظام سلطه نشوند. ایشان با اشاره به تلاش گسترده و تبلیغات پرحجم جبهه استکبار برای تحمیل ادبیات و واژههای جعلی خود به مسئولان و تصمیمگیران و تصمیمسازان کشورها، افزودند: در ادبیات نظام سلطه، مفاهیمی همچون تروریسم و حقوق بشر معانی خاصی دارند و در این ادبیات حملات بیوقفه ششماهه به مردم یمن و کشتن مردم بیگناه غزه، تروریسم نیست و سرکوب مردم بحرین به دلیل درخواست برای داشتن حق رأی، نقض حقوق بشر محسوب نمیشود! رهبر انقلاب اسلامی گفتند: در ادبیات نظام سلطه، دفاع مشروع نیروهای مقاومت در لبنان و فلسطین، تروریسم به حساب میآید ولی اقدامات کشورهای مستبد و نزدیک به آمریکا، در منطقه، برخلاف حقوق بشر نیست! حضرت آیتالله خامنهای خاطرنشان کردند: در این ادبیات ترور دانشمندان هستهای نیز که صهیونیستها تقریباً به صراحت به آن اعتراف کردهاند و برخی کشورهای اروپایی هم به نقش خود در پشتیبانی از این اقدام اذعان داشتهاند، تروریسم محسوب نمیشود! ایشان با تأکید بر اینکه جعل چنین مفاهیمی و انتظار اینکه همه در چارچوب این ادبیات سخن بگویند یکی از نشانههای بارز سلطه و استکبار است، گفتند: در مقابل، نظام جمهوری اسلامی دارای یک منظومهی فکری اسلامی است که بعد از گذشت سالها همچنان در دنیا دارای جذابیت و طراوت و تازگی است. حضرت آیتالله خامنهای در تشریح اجزای منظومهی فکری اسلامی، نفی ظلم و استکبار و استبداد، عزت ملی و اسلامی و استقلال فکری، سیاسی و اقتصادی را از اجزای این منظومه فکری برشمردند و درخصوص اهمیت استقلال و نقش آن در خودباوری و پیشرفت یک ملت، افزودند: استقلال بخشی از آزادی است، بنابراین کسانی که استقلال را نفی میکنند در واقع مخالف آزادی هستند. ایشان، شعار «استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی» را در بردارندهی ارتباط منطقی این سه مفهوم دانستند و گفتند: استقلال همهجانبه و آزادی فکری و عملی، هر دو در منظومهی فکری اسلامی و نظام جمهوری اسلامی قرار دارند و چنین نظام فکری زمینهساز خودباوری و حرکت بالنده و رو به جلو برای هر ملتی خواهد شد. رهبر انقلاب اسلامی سبک زندگی اسلامی، نوآوری و همافزایی و اتحاد ملی را از دیگر اجزای منظومهی فکری اسلامی دانستند و خاطرنشان کردند: ملت ایران در طول ۳۶سال گذشته بهواسطهی حرکت در چارچوب این منظومهی فکری توانسته است با وجود موانع فراوان، پیشرفتهای زیادی را داشته باشد. حضرت آیتالله خامنهای افق مورد نظر نظام اسلامی را، ایرانی پیشرفته از لحاظ علم و صنعت، با جمعیتی ۱۵۰ تا ۲۰۰میلیونی و برخوردار از معنویت و بهدور از سلطهگری اما در مقابلِ زورگویان و سلطهگران، توصیف کردند و گفتند: دستیابی جمهوری اسلامی ایران به این جایگاه، برای جبههی استکبار بسیار سنگین است، و علت همهی توطئهها و تلاشها در مقابله با نظام اسلامی، جلوگیری از تحقق چنین آیندهای است. ایشان با تأکید بر اینکه ظهور چنین کشور اسلامی، زمینهساز برچیده شدن بساط استکبار و کفر خواهد شد، افزودند: ملت ایران بهویژه جوانان، علمای دین و روشنفکران دانشگاهی باید حرکت خود را در چارچوب منظومهی فکری اسلامی پیش ببرند و همه از جمله مسئولان نسبت به طراحی و نقشهی دشمن، حساس و هوشیار باشند. رهبر انقلاب اسلامی تأکید کردند: نباید بهواسطهی لبخند دشمن یا احیاناً مساعدت کوتاهمدت او در موضوعی خاص، فریب دشمن را خورد بلکه همواره باید متوجه این موضوع باشیم که طراحی و نقشهی او چیست؟ حضرت آیتالله خامنهای یک بار دیگر تأکید کردند که دشمن و استکبار جهانی موضوعی موهوم نیست بلکه واقعیتی است که بزرگترین مصداق آن دولت آمریکا و کمپانیها و کارتلهای اقتصادی صهیونیستیِ پشتیبان آن، است. ایشان با اشاره به تواناییها، قابلیتها و استعدادهای جوانان با ایمان و همچنین ظرفیتها، ثروتها و منابع طبیعی کشور و عمق فرهنگ اسلامی و فرهنگ اهل بیت علیهمالسلام در میان مردم، خاطرنشان کردند: همهی مسئولان و شخصیتهای مؤثر و دارای نفوذ کلام در میان جامعه باید این آیندهی روشن را بیش از پیش برای مردم تشریح کنند و ضمن امیدوار کردن آنان به آینده، زمینهساز آرامش و سکینه در کشور شوند. رهبر انقلاب اسلامی بخش دیگری از سخنان خود را به بیان نکات مهمی درخصوص برجام و مسائل بعد از برجام و همچنین موضوع اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی اختصاص دادند. حضرت آیتالله خامنهای با اشاره به بحثهای روزهای اخیر دربارهی نقش مجلس شورای اسلامی در بررسی برجام، گفتند: درخصوص ابعاد حقوقی و قانونی این موضوع و اقتضائات آن، باید صاحبنظران و کارشناسان حقوقی نظر دهند اما از نگاه کلی، من معتقدم و به آقای رئیسجمهور هم گفتهام که مصلحت نیست، مجلس شورای اسلامی از موضوع بررسی برجام کنار گذاشته شود. ایشان با تأکید بر لزوم ورود مجلس به موضوع بررسی برجام، در عین حال خاطرنشان کردند: من در مورد نحوهی بررسی و اینکه آن را رد کنند یا تصویب کنند هیچ توصیهای به مجلس ندارم و این، نمایندگان ملت هستند که باید تصمیم بگیرند. رهبر انقلاب اسلامی درخصوص مسائل بعد از برجام گفتند: من دربارهی این مسائل، برخی نکات را با برادران عزیز و صمیمی خود در دولت، در میان گذاشتهام که اکنون برای اطلاع نمایندگان مجلس خبرگان و همهی مردم، آنها را بیان میکنم. حضرت آیتالله خامنهای با اشاره به شش کشور مذاکرهکننده با ایران و نقش آمریکا در میان این شش کشور، افزودند: در واقع طرف اصلی ما دولت آمریکا است اما مسئولان آمریکایی خیلی بد حرف میزنند و باید تکلیف اینگونه حرف زدنها روشن شود. ایشان با اشاره به سخنان مقامات آمریکایی مبنی بر حفظ چارچوب تحریمها، تأکید کردند: اگر قرار است چارچوب تحریمها حفظ شود، پس ما برای چه مذاکره کردیم؟ و این، کاملاً مخالف علت حضور جمهوری اسلامی ایران در مذاکرات است زیرا هدف از مذاکرات برداشته شدن تحریمها بود. رهبر انقلاب اسلامی افزودند: اگر ما در مذاکرات در برخی موارد کوتاه آمدیم و برخی امتیازات را دادیم عمدتاً برای این بود که تحریمها برداشته شود وگرنه چه لزومی به حضور در مذاکرات بود و ما کار خود را ادامه میدادیم و میتوانستیم از نوزده هزار سانتریفیوژی که داریم، در مدت کوتاهی به پنجاه تا شصت هزار سانتریفیوژ برسیم و غنیسازی بیست درصد را نیز ادامه دهیم و تحقیق و توسعه را هم سرعت بیشتری ببخشیم. حضرت آیتالله خامنهای تأکید کردند: اگر قرار است تحریمها برداشته نشود، پس معاملهای هم در کار نخواهد بود، بنابراین باید تکلیف این موضوع مشخص شود. ایشان خطاب به مسئولان کشور گفتند: نگویید که آمریکاییها این سخنان را برای قانع کردن رقبای داخلی خود میزنند، البته من معتقدم که دعوای داخلی آمریکا واقعی است و آنها با هم اختلاف دارند و علت این اختلاف هم برای ما روشن است، اما آنچه که رسماً گفته میشود نیاز به پاسخ دارد و اگر پاسخ داده نشود، صحبت طرف مقابل تثبیت خواهد شد. رهبر انقلاب اسلامی همچنین با اشاره به سخنان مقامات آمریکایی مبنی بر تعلیق تحریمها، تأکید کردند: از ابتدا مسئلهی ما این نبوده است، ما تأکید داشتیم که تحریمها باید برداشته شوند و نه تعلیق. حضرت آیتالله خامنهای افزودند: البته نظر ما برداشته شدن فوری تحریمها بود اما دوستان در اینجا، این موضوع را به شکلی معنا کردند و ما هم مخالفتی نکردیم ولی تحریمها باید برداشته شوند. اگر قرار است تحریمها تعلیق شوند، ما هم اقداماتی را که باید انجام دهیم، در حد تعلیق و نه در سطح اقدام اساسی بر روی زمین، انجام خواهیم داد. ایشان خاطرنشان کردند: البته طرف مقابل میگوید برداشتن برخی تحریمها دست دولت آمریکا نیست ما هم میگوییم همان تحریمهایی که در دست دولت آمریکا و دولتهای اروپایی است، باید برداشته شوند. حضرت آیتالله خامنهای، بخش دیگری از حرفهای بد مقامات آمریکا را اظهاراتی کاملاً خارج از موضوع توافق هستهای خواندند و خاطرنشان کردند: هیأت حاکمهی آمریکا همانند انگلیسیهای قرن نوزدهم در مورد ایران سخن میگویند و گویا دو قرن از دنیا و تاریخ عقب هستند در حالیکه دنیا تغییر کرده و ابرقدرتها دیگر قدرت و توانایی و عُرضهی آن کارها را ندارند و در طرف مقابل نیز جمهوری اسلامی با تواناییهای شناختهشده و ناشناختهای که در زمان عمل شناخته خواهد شد قرار دارد و ایران مانند فلان کشور عقبمانده نیست که هر طوری بخواهند بتوانند با آن صحبت کنند. رهبر انقلاب، در بیان یکی از اظهارات سلطهجویانهی آمریکاییها گفتند: مقامات آمریکایی میگویند انتظار داریم مسئولان و دولت جمهوری اسلامی کاری متفاوت انجام دهند! ایشان افزودند: کار متفاوت از نظر آنها کاری متفاوت از گذشتهی جمهوری اسلامی و عبور از ارزشهای اسلامی و از دست دادن پایبندی به احکام اسلامی است، اما چنین چیزی هرگز اتفاق نخواهد افتاد و نه دولت، نه مجلس و نه مسئولین مطلقاً چنین کاری نمیکنند و کسی هم که بخواهد چنین کاری بکند، مردم و نظام جمهوری اسلامی از او قبول نمیکنند. حضرت آیتالله خامنهای در تبیین یکی از مصادیق مورد انتظار آمریکاییها گفتند: از جمله سیاستهای آمریکا در منطقه، محو و نابودی کامل نیروهای مقاومت، و تسلط کامل بر سوریه و عراق است و توقع دارند که جمهوری اسلامی وارد این چارچوب شود که هرگز چنین چیزی اتفاق نخواهد افتاد. رهبر انقلاب در اشاره به یکی دیگر از اظهارات حساسیتبرانگیز مقامات آمریکایی گفتند: آنها میگویند برجام فرصتهایی را هم در داخل ایران و هم در خارج ایران و منطقه در اختیار آمریکا قرار داده است. ایشان خطاب به مسئولان در دولت و سایر دستگاهها تأکید کردند: مسئولان در دولت و در دستگاههای گوناگون، به هیچوجه نباید اجازهی این فرصتطلبی را در داخل به آمریکا بدهند و در خارج هم باید تلاش کنند که این فرصتها در اختیار آمریکا قرار نگیرد، زیرا هر چه آنها به این فرصتهای خود نزدیک شوند، یقیناً ذلت، محنت و عقبماندگی ملتها بیشتر خواهد شد. رهبر انقلاب با اشاره به تأکیدشان به مسئولان اعم از مسئولان سیاست خارجی و دیگر مسئولان مبنی بر ممنوعیت کامل مذاکره با طرف آمریکایی بهجز در موضوع هستهای، گفتند: علت این مخالفت، جهتگیریهای آمریکاست که درست در نقطهی مقابل جمهوری اسلامی قرار دارد. حضرت آیتالله خامنهای در ادامه به مسئلهی مهم اقتصاد کشور اشاره کردند و گفتند: سیاستهای اقتصاد مقاومتی یک مجموعهی کامل و غیرقابل تجزیه است و اجرای آنها به برنامهی عملیاتی کامل نیاز دارد، بنابراین از رئیسجمهور محترم و دولت خواستهایم که برای تحقق سیاستهای اقتصاد مقاومتی یک برنامهی جامع، عملیاتی و کاربردی تهیه شود و انتظار داریم که این اقدام انجام گیرد. ایشان در خصوص اهمیت تحقق اقتصاد مقاومتی افزودند: اگر اقتصاد مقاومتی محقق شود دیگر هیچ اهمیتی ندارد که پولی که به ایران باز میگردد، ۵میلیارد دلار باشد، یا ۱۰۰میلیارد دلار؛ البته آن مقدار پولی که از دنیا طلبکار هستیم و تاکنون بهطور ظالمانه جلوی آن را گرفتهاند باید مورد استفاده قرار بگیرد، اما اقتصاد مقاومتی نباید متوقف به این مسائل شود. رهبر انقلاب، همچنین بر لزوم تشکیل یک ستاد عملیاتی فعال برای اجرای اقتصاد مقاومتی تأکید کردند و گفتند: این ستاد باید در دولت تشکیل شود و با مشخص کردن وظایف هر یک از دستگاهها و پیگیری و زمانبندی فعالیتها، یک تحرک عظیم ایجاد کند. حضرت آیتالله خامنهای در بخش پایانی سخنانشان، خطاب به نیروهای مؤمن در سراسر کشور خاطرنشان کردند: حرکت عمومی به سمت آرمانها و اهداف اسلامی است و نیروهای مؤمن، اصیل و معتقد که اکثریت قاطع کشور را تشکیل میدهند باید با حسنظن به وعدهی نصرت خداوند، آمادگی خود را برای کار در میدانهای مختلف اقتصادی، فرهنگی و سیاسی و در مواجهه با جهتگیریهای دشمن حفظ کنند. پیش از سخنان رهبر انقلاب، آیتالله یزدی رئیس مجلس خبرگان رهبری در سخنانی عامل پیروزی انقلاب اسلامی را رهبری حضرت امام خمینی رحمهالله و شجاعت مردم ایران دانست و نکاتی در خصوص اجلاس اخیر خبرگان بیان کرد. همچنین آیتالله هاشمی شاهرودی نائبرییس مجلس خبرگان با ارائهی گزارشی از هجدهمین اجلاس مجلس خبرگان رهبری، دستورالعمل اجلاس اخیر را اصلاح آییننامهی تعداد اعضای این مجلس اعلام کرد. نائبرییس مجلس خبرگان با اشاره به بررسی اوضاع منطقه و فتنهی تکفیریها در جهان اسلام و تبیین مذاکرات هستهای با دعوت از مهمانان در اجلاس مجلس خبرگان، گفت: ارائهی پیشنهادها و راهحلهایی برای مسائل کشور، دغدغهی اعضای مجلس خبرگان نسبت به مسائل فرهنگی، تجلیل از مقام شامخ شهیدان و حرکت فرهنگی ارزشمند ملت در تشییع پیکرهای شهدا، توجه به اهمیت انتخابات آتی خبرگان و وظیفهی سنگین شورای نگهبان برای صیانت از جایگاه این مجلس و لزوم احراز صلاحیتها طبق قانون و ارائهی گزارش از پیشرفتهای صورتگرفته پس از انقلاب در استانهای محروم بهویژه مناطق اهل سنت از جمله مهمترین محورهای مباحث، نطقها و مذاکرات اعضای مجلس خبرگان در اجلاس اخیر بود. آیتالله هاشمی شاهرودی افزود: اعضای مجلس خبرگان تأکید کردند که توافق هستهای به معنای عادی شدن رابطه با آمریکا نیست.
نزدیکی مسجد امام آذرشهر مغازهای بئهای طبیعی مشام را به خد جلب میکند اقای شعبانی انقلابی دیروز در انجا مشغول است. با ایشان مصاحبه کردایم که به مرور در وبلاک قرار خواهیم داد.
نگهبان زندان امام روایت میکند که شنیدم شاه میخواهد به دیدار یک زندانی بیاید بسیار تعجب کردم که ان زندانی کیست که شاه میخواهد به دیدار ان بیاد با دوست صحبت کردم وقرار شد به جای ان نگبانی بدهم چون خیلی مشتاق بودم که بینم ان زندانی کیست شب شد وشاه امد ورفت پیش ان زندانی من صحبت های شاه را میشنیدم که به ان زندانی گفت اقا من شاه کشور احترام دارم شخصیت دارم چرا شخصیت مرا میشکنید امام گفت توشاهی؟ شاه مملکت به فکر مردمش است واینکار ها که تو میکنی را نمی کند سپس شاه گفت هر چقدر پول میخواهی بدهم که با من مبارزه نکنی امام گفت چقدر میتوانی بدهی شاه گفت فلان مقدار امام گفت تواز مملکت خارج شو من به مردم بگوییم ان مبلغ را به توبدهند.شاه بعد از این که مایوس شد گفت توبا کدام نیروی میخواهی با من مبارزه کنی امام جواب داد سربازان من در گهواره اند.......
منبع:مصاحبه اختصاصی کانون پزوهشگران جوان انقلاب اسلامی با اقای شعبانی
من ان موقع ها 10 دوازده سالم بود مادرم که سواد قرانی داشت از اقای به نام کمیلی برایمان حرف میزد ومن همیشه میخواستم بدانیم ای ناقا کیست که با ريیم به مخالفت برخاسته تا اینکه مقداری بزرگ شدم وتازه فهمیدم که منظور مادرو امام خمینی بوده که به اشتباه کمیلی خطاب میکرد.
منبع:مصاحبه اختصاصی کانون پزوهشگران جوان انقلاب اسلامی با اقای شعبانی